joi, 21 noiembrie 2013

AVANPREMIERE 13


Editia cu numarul 13 a celui mai mare eveniment multi-brand din lumea fashion nu a fost una cu ghinion. Chiar deloc. AVANPREMIERE 13 a surprins prin aducerea pe aceeasi scena a creatorilor de moda consacrati dar si a celor debutanti. Frumusetea show-lui a reiesit din imbinarea locatiei Club ONE impreuna cu cele mai frumoase creatii romanesti.
In tendintele sezonului primavara - vara 2014 se regasesc culori pastelate, materiale fluide si luminoase, dantela, broderii si tot felul de suprapruneri spectaculoase.
Colectiile au fost pline de lumina, atat de la stroboscopul clubului, dar si de la culorile alese: pasteluri, gri neon si foarte mult alb.
AVANPREMIERE 13 a stat sub semnul paradoxului: show-ul a fost deschis de Cristina Bizu, debutanta, si inchis de Natalia Vasiliev, colectii minimaliste versus colectii sofisticate si intense, suprapuneri de imprimeuri si printuri structurale vs printuri romantice. Un intreg paradox al frumusetii.
Colectia "Cookies" - Cristina Bizu - este o colectie dulce (cum sugereaza si numele) si plina de prospetime. Sunt folosite materiale fluide si culori pastelate.
Alina Morar, debutanta si castigatoare a premiului AVANPREMIERE pentru cel mai promitator tanar talent in 2013, a lansat "Spirit Solidar", colectie ce se remarca prin ideea de contrast al materialelor: inul sau poplinul de bumbac sunt combinate cu materiale sintetice.
Simona Semen a adus creatii sofisticate, inedite si intense. Se remarca tonuri calde precum roz, beige, auriu dar si albastrul intens, albastrul marin. Dantele sofisticate si broderii atent lucrate dau un aer romantic colectiei.
Natalia Vasiliev a fost "mireasa colectiei" si a inchis evenimentul relevandu-ne colectia "Parisul Boem". Transparentul este cel care isi pune semnatura pe aceasta colectie, foarte chic si senzuala. Rochii lungi si diafane au aparut pe scena purtate de manechine incredibil de frumoase. Natalia Vasiliev surprinde cu o colectie monocroma unde negru este acaparator dar este atacat usor de contrapuncte de rosu intens.
Materialele fluide, pastelurile, rochiile diafane si transparente au facut ca intreg show-ul sa fie luminos, tanar si sa aduca un aer proaspat.
Asa ca, dragelor, spor la cumparaturile pentru urmatorul sezon!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu